Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mrena-e-ohrit
"Mrena e Ohrit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mrena e Ohrit

EMRI LATINISHT

Gobio ohridanus

Emërtime të tjera
mrenka

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mrena-e-ohrit
"Mrena e Ohrit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016