Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mrena-e-fanit
"Mrena e Fanit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mrena e Fanit

EMRI LATINISHT

Barbus rebeli

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mrena-e-fanit
"Mrena e Fanit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016