Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/morri-i-peshkut
"Morri i peshkut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Morri i peshkut

EMRI LATINISHT

Anilocra physodes

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/morri-i-peshkut
"Morri i peshkut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016