Morri i njeriut

EMRI LATINISHT

Pediculus humanus

Emërtime të tjera
bërdhaci, anjëza, ergjëza, argulli

Fotografia
By Eran Finkle עברית: ערן פינקל (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/morri-i-njeriut
"Morri i njeriut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016