Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/morri-i-hardhis%c3%ab
"Morri i hardhisë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Morri i hardhisë

EMRI LATINISHT

Phylloxera vastatrix

Emërtime të tjera
filoksera e hardhisë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/morri-i-hardhis%c3%ab
"Morri i hardhisë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016