Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/morr-uji
"Morr uji," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Morr uji

EMRI LATINISHT

Aspitrigla obscura

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/morr-uji
"Morr uji," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016