Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/molla
"Molla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Molla

EMRI LATINISHT
Malus domestica Borkh

Emërtime të tjera

Fotografia
Növény L4 by Emőke Dénes – London. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:N%C3%B6v%C3%A9ny_L4.jpg#/media/File:N%C3%B6v%C3%A9ny_L4.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/molla
"Molla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016