Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mokra
"Mokra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mokra

EMRI LATINISHT

Glomeris marginata

Emërtime të tjera

Fotografia
Glomeris marginata, Pill Millipede, Wales by Stu’s Images. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Glomeris_marginata,_Pill_Millipede,_Wales.JPG#/media/File:Glomeris_marginata,_Pill_Millipede,_Wales.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mokra
"Mokra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016