Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/moknorja
"Moknorja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Moknorja

EMRI LATINISHT

Lithobius forficatus

Emërtime të tjera

Fotografia
Lithobius forficatus. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lithobius_forficatus.jpg#/media/File:Lithobius_forficatus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/moknorja
"Moknorja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016