Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mjellma-qaf%c3%abdrejt%c3%ab
"Mjellma qafëdrejtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mjellma qafëdrejtë

EMRI LATINISHT

Cygnus cygnus

Emërtime të tjera
mjellmja, mjellna, shqitëza

Fotografia
Alarch y Gogledd. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alarch_y_Gogledd.JPG#/media/File:Alarch_y_Gogledd.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mjellma-qaf%c3%abdrejt%c3%ab
"Mjellma qafëdrejtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016