Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mjellma-me-xhung%c3%ab
"Mjellma me xhungë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mjellma me xhungë

EMRI LATINISHT

Cygnus olor

Emërtime të tjera

Fotografia
CygneVaires by Sanchezn – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:CygneVaires.jpg#/media/File:CygneVaires.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mjellma-me-xhung%c3%ab
"Mjellma me xhungë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016