Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mjek%c3%abrori
"Mjekërori," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mjekërori

EMRI LATINISHT

Ophidion rochei

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mjek%c3%abrori
"Mjekërori," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016