Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mjedra
"Mjedra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mjedra

EMRI LATINISHT
Rubus idaeus

Emërtime të tjera
mjedhër, midër, malinë, mjetër

Fotografia
Wild raspberries close-up by mako from Kangasala, Suomi (Finland) – wild raspberries. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wild_raspberries_close-up.jpg#/media/File:Wild_raspberries_close-up.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mjedra
"Mjedra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016