Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mizakrep
"Mizakrep," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mizakrep

EMRI LATINISHT

Panorpa nuptialis

Emërtime të tjera

Fotografia
Scorpionfly by Clinton & Charles Robertson from Del Rio, Texas & College Station, TX, USA – Scorpionfly. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Scorpionfly.jpg#/media/File:Scorpionfly.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mizakrep
"Mizakrep," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016