Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miza-shpuese
"Miza shpuese," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Miza shpuese

EMRI LATINISHT

Stomoxys calcitrans

Emërtime të tjera
miza e plehut, miza djegëse

Fotografia
Stomoxys calcitrans 01 by User:Pavel Krok, User:Fir0002 – based on a photo by User:Fir0002. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Stomoxys_calcitrans_01.jpg#/media/File:Stomoxys_calcitrans_01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miza-shpuese
"Miza shpuese," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016