Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miza-leshtake-tromb%c3%abgjat%c3%ab
"Miza leshtake trombëgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Miza leshtake trombëgjatë

EMRI LATINISHT

Bombylius major

Emërtime të tjera

Fotografia
2014.03.29.-14-Mannheim Neckarau Waldpark-Grosser Wollschweber by Andreas Eichler. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:2014.03.29.-14-Mannheim_Neckarau_Waldpark-Grosser_Wollschweber.jpg#/media/File:2014.03.29.-14-Mannheim_Neckarau_Waldpark-Grosser_Wollschweber.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miza-leshtake-tromb%c3%abgjat%c3%ab
"Miza leshtake trombëgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016