Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miza-e-sht%c3%abpis%c3%ab
"Miza e shtëpisë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Miza e shtëpisë

EMRI LATINISHT

Musca domestica

Emërtime të tjera

Fotografia
Common housefly 02 by I, Kamranki. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Common_housefly_02.jpg#/media/File:Common_housefly_02.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miza-e-sht%c3%abpis%c3%ab
"Miza e shtëpisë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016