Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miza-e-mishit
"Miza e mishit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Miza e mishit

EMRI LATINISHT

Calliphora erythrocephala

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miza-e-mishit
"Miza e mishit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016