Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miza-e-kadavrave
"Miza e kadavrave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Miza e kadavrave

EMRI LATINISHT

Lucilia caesar

Emërtime të tjera

Fotografia
Lucilia caesar01 by ©entomart. Licensed under Attribution via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lucilia_caesar01.jpg#/media/File:Lucilia_caesar01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miza-e-kadavrave
"Miza e kadavrave," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016