Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miza-e-mesdheut
"Miza e Mesdheut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Miza e Mesdheut

EMRI LATINISHT

Ceratitis capitata

Emërtime të tjera

Fotografia
Medfly-USDA-k8898-2. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Medfly-USDA-k8898-2.jpg#/media/File:Medfly-USDA-k8898-2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miza-e-mesdheut
"Miza e Mesdheut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016