Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miz%c3%abkap%c3%absi-qaf%c3%abbardh%c3%ab
"Mizëkapësi qafëbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mizëkapësi qafëbardhë

EMRI LATINISHT

Ficedula albicollis

Emërtime të tjera

Fotografia
Ficedula albicollis, Białowieża 1 by Frank Vassen from Brussels, Belgium – Collared Flycatcher (Ficedula albicollis), Białowieża Forest, Poland. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ficedula_albicollis,_Bia%C5%82owie%C5%BCa_1.jpg#/media/File:Ficedula_albicollis,_Bia%C5%82owie%C5%BCa_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miz%c3%abkap%c3%absi-qaf%c3%abbardh%c3%ab
"Mizëkapësi qafëbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016