Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miz%c3%abkap%c3%absi-i-zi
"Mizëkapësi i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mizëkapësi i zi

EMRI LATINISHT

Ficedula hypoleuca

Emërtime të tjera
mizëkapësja kokëzezë

Fotografia
Ficedula hypoleuca Göteborg 1 by Stefan Berndtsson – Svartvit Flugsnappare / Pied Flycatcher. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ficedula_hypoleuca_G%C3%B6teborg_1.jpg#/media/File:Ficedula_hypoleuca_G%C3%B6teborg_1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miz%c3%abkap%c3%absi-i-zi
"Mizëkapësi i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016