Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miz%c3%abkap%c3%absi-i-p%c3%abrhimt%c3%ab
"Mizëkapësi i përhimtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mizëkapësi i përhimtë

EMRI LATINISHT

Muscicapa striata

Emërtime të tjera
mizëkapësi vijosh, mizëngrënësja e përhimtë

Fotografia
Psik by Michał Matyjasik from Poland – Flickr. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Psik.jpg#/media/File:Psik.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miz%c3%abkap%c3%absi-i-p%c3%abrhimt%c3%ab
"Mizëkapësi i përhimtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016