Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miz%c3%ab-kali
"Mizë kali," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mizë kali

EMRI LATINISHT

Hippobosca equina

Emërtime të tjera

Fotografia
Hippobosca equina by Janswart – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hippobosca_equina.jpg#/media/File:Hippobosca_equina.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miz%c3%ab-kali
"Mizë kali," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016