Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miu-i-zi-i-gjiriz%c3%abve
"Miu i zi i gjirizëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Miu i zi i gjirizëve

EMRI LATINISHT

Rattus rattus

Emërtime të tjera

Fotografia
Rattus rattus 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rattus_rattus_01.JPG#/media/File:Rattus_rattus_01.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miu-i-zi-i-gjiriz%c3%abve
"Miu i zi i gjirizëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016