Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miu-i-sht%c3%abpis%c3%ab
"Miu i shtëpisë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Miu i shtëpisë

EMRI LATINISHT

Mus musculus

Emërtime të tjera

Fotografia
Junge Hausmaus by 4028mdk09 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Junge_Hausmaus.JPG#/media/File:Junge_Hausmaus.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miu-i-sht%c3%abpis%c3%ab
"Miu i shtëpisë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016