Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miu-i-murm%c3%ab-i-gjiriz%c3%abve
"Miu i murmë i gjirizëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Miu i murmë i gjirizëve

EMRI LATINISHT

Rattus norvegicus

Emërtime të tjera

Fotografia
Rattus norvegicus 2 by Tomas Čekanavičius. Licensed under Attribution via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rattus_norvegicus_2.jpg#/media/File:Rattus_norvegicus_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miu-i-murm%c3%ab-i-gjiriz%c3%abve
"Miu i murmë i gjirizëve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016