Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miu-gush%c3%abverdh%c3%ab
"Miu gushëverdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Miu gushëverdhë

EMRI LATINISHT

Apodemus flavicollis

Emërtime të tjera
bokrra

Fotografia
Apodemus flavicollis (Ratiborice) by Vojtech.dostal – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Apodemus_flavicollis_(Ratiborice).jpg#/media/File:Apodemus_flavicollis_(Ratiborice).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miu-gush%c3%abverdh%c3%ab
"Miu gushëverdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016