Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miu-bishtgjat%c3%ab-i-pyllit
"Miu bishtgjatë i pyllit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Miu bishtgjatë i pyllit

EMRI LATINISHT

Apodemus sylvaticus

Emërtime të tjera

Fotografia
Apodemus sylvaticus (Sardinia) by © Hans Hillewaert /. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Apodemus_sylvaticus_(Sardinia).jpg#/media/File:Apodemus_sylvaticus_(Sardinia).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/miu-bishtgjat%c3%ab-i-pyllit
"Miu bishtgjatë i pyllit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016