Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mitriku-i-liqenit
"Mitriku i liqenit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mitriku i liqenit

EMRI LATINISHT

Gammarus balcanicus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mitriku-i-liqenit
"Mitriku i liqenit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016