Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mitra-ebane
"Mitra ebane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Mitra ebane

EMRI LATINISHT

Vexillum ebenus

Emërtime të tjera

Fotografia
Vexillum ebenus 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vexillum_ebenus_01.JPG#/media/File:Vexillum_ebenus_01.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/mitra-ebane
"Mitra ebane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016