Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/misri
"Misri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Misri

EMRI LATINISHT
Zea mays

Emërtime të tjera
kollomoq

Fotografia
Cornfield2 by Freestyle nl – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cornfield2.jpg#/media/File:Cornfield2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/misri
"Misri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016