Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/milingona-e-zez%c3%ab
"Milingona e zezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Milingona e zezë

EMRI LATINISHT

Messor structor

Emërtime të tjera
thnegla e zezë, miza e dheut e zezë

Fotografia
Messor structor ANTWEB1008070 profile by Elham Kashani – http://www.antweb.org/bigPicture.do?name=antweb1008070&shot=p&number=1. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Messor_structor_ANTWEB1008070_profile.jpg#/media/File:Messor_structor_ANTWEB1008070_profile.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/milingona-e-zez%c3%ab
"Milingona e zezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016