Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/milingona-dyngjyr%c3%abshe
"Milingona dyngjyrëshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Milingona dyngjyrëshe

EMRI LATINISHT

Myrmecocystus bicolor

Emërtime të tjera
thnegla dyngjyrëshe

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/milingona-dyngjyr%c3%abshe
"Milingona dyngjyrëshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016