Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhje-lumi-dh%c3%abmb%c3%abvegjel
"Midhje lumi dhëmbëvegjel," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhje lumi dhëmbëvegjel

EMRI LATINISHT

Microcondylaea compressa

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhje-lumi-dh%c3%abmb%c3%abvegjel
"Midhje lumi dhëmbëvegjel," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016