Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-zog
"Midhja zog," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja zog

EMRI LATINISHT

Pteria hirundo

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-zog
"Midhja zog," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016