Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-zem%c3%abr-me-gunga
"Midhja zemër me gunga," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja zemër me gunga

EMRI LATINISHT

Acanthocardia tuberculata

Emërtime të tjera

Fotografia
Acanthocardia tuberculata (Baix Ebre) by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acanthocardia_tuberculata_(Baix_Ebre).jpg#/media/File:Acanthocardia_tuberculata_(Baix_Ebre).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-zem%c3%abr-me-gunga
"Midhja zemër me gunga," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016