Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-vark%c3%ab-e-noes
"Midhja varkë e noes," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja varkë e noes

EMRI LATINISHT

Arca noae

Emërtime të tjera

Fotografia
Arca noae 209 by M.Violante – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arca_noae_209.JPG#/media/File:Arca_noae_209.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-vark%c3%ab-e-noes
"Midhja varkë e noes," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016