Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-si-pend%c3%ab
"Midhja si pendë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja si pendë

EMRI LATINISHT

Pinna nobilis

Emërtime të tjera

Fotografia
Pinna nobilis by Becky A. Dayhuff, Environmental Educator – http://www.photolib.noaa.gov/htmls/reef1089.htm. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pinna_nobilis.jpg#/media/File:Pinna_nobilis.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-si-pend%c3%ab
"Midhja si pendë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016