Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-shpat%c3%ab
"Midhja shpatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja shpatë

EMRI LATINISHT

Ensis ensis

Emërtime të tjera

Fotografia
Ensis ensis (Baix Ebre) by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ensis_ensis_(Baix_Ebre).jpg#/media/File:Ensis_ensis_(Baix_Ebre).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-shpat%c3%ab
"Midhja shpatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016