Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-pa-dh%c3%abmb%c3%ab
"Midhja pa dhëmbë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja pa dhëmbë

EMRI LATINISHT

Anodonta cygnea

Emërtime të tjera
midhja e pellgjeve

Fotografia
Anodonte du cygne by User Lamiot on fr.wikipedia – F Lamiot. Licensed under CC BY-SA 1.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anodonte_du_cygne.jpg#/media/File:Anodonte_du_cygne.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-pa-dh%c3%abmb%c3%ab
"Midhja pa dhëmbë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016