Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-lime
"Midhja lime," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja lime

EMRI LATINISHT

Lima lima

Emërtime të tjera

Fotografia
Limidae – Lima lima by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Limidae_-_Lima_lima.jpg#/media/File:Limidae_-_Lima_lima.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-lime
"Midhja lime," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016