Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-kashai
"Midhja kashai," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja kashai

EMRI LATINISHT

Solecurtus strigillatus

Emërtime të tjera
biçak bishtajor

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-kashai
"Midhja kashai," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016