Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-hurm%c3%ab
"Midhja hurmë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja hurmë

EMRI LATINISHT

Lithophaga lithophaga

Emërtime të tjera

Fotografia
Lithophaga by Gronk – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lithophaga.JPG#/media/File:Lithophaga.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-hurm%c3%ab
"Midhja hurmë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016