Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-freskore
"Midhja freskore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja freskore

EMRI LATINISHT

Pecten jacobaeus

Emërtime të tjera
dhambsuta

Fotografia
Pecten jacobaeus von aussen. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pecten_jacobaeus_von_aussen.jpg#/media/File:Pecten_jacobaeus_von_aussen.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-freskore
"Midhja freskore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016