Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-e-zez%c3%ab
"Midhja e zezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja e zezë

EMRI LATINISHT

Mytilus galloprovincialis

Emërtime të tjera

Fotografia
HPIM1476a by Chris.urs-o – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:HPIM1476a.jpg#/media/File:HPIM1476a.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-e-zez%c3%ab
"Midhja e zezë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016