Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-e-zakonshme-e-lumenjve
"Midhja e zakonshme e lumenjve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja e zakonshme e lumenjve

EMRI LATINISHT

Upupa epops

Emërtime të tjera

Fotografia
Botbotik by Dûrzan cîrano – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Botbotik.jpg#/media/File:Botbotik.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-e-zakonshme-e-lumenjve
"Midhja e zakonshme e lumenjve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016