Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-e-gurt%c3%ab
"Midhja e gurtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja e gurtë

EMRI LATINISHT

Ostrea edulis

Emërtime të tjera
stridhe, gurrca, gurca

Fotografia
Ostrea edulis 01 by [H. Zell] – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ostrea_edulis_01.jpg#/media/File:Ostrea_edulis_01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-e-gurt%c3%ab
"Midhja e gurtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016