Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-buz%c3%absharr%c3%ab
"Midhja buzësharrë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja buzësharrë

EMRI LATINISHT

Donax trunculus

Emërtime të tjera

Fotografia
Tellines – Donax trunculus – nord Finistère – 003 by Thesupermat – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tellines_-_Donax_trunculus_-_nord_Finist%C3%A8re_-_003.JPG#/media/File:Tellines_-_Donax_trunculus_-_nord_Finist%C3%A8re_-_003.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-buz%c3%absharr%c3%ab
"Midhja buzësharrë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016