Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-bi%c3%a7ak
"Midhja biçak," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Midhja biçak

EMRI LATINISHT

Ensis minor

Emërtime të tjera

Fotografia
Ensis minor by © Hans Hillewaert /. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ensis_minor_.jpg#/media/File:Ensis_minor_.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/midhja-bi%c3%a7ak
"Midhja biçak," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016